0

Gratineret rødspætte, knuste kartofler med ærter og mynte samt gulerodssauté

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og saute i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i kartoflerne og sautén.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, smør, rasp, persille, parmesan, hvidløg, citronsaft, salt og peber. Nettovægt: ca. 315 g/ca. 630 g.

Kartofler: Kartofler, ærter, smør, mynte, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

Saute: Gulerødder, løg, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt ca. 250 g/500 g.

Holdbarhed:

• Levering 8. februar - bedst før 10. februar

• Levering 9. februar – bedst før 11. februar

• Levering 10. februar - bedst før 12. februar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kommentarer og forslag til opskriften