Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og saute i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i kartoflerne og sautén.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, smør, rasp, persille, parmesan, hvidløg, citronsaft, salt og peber. Nettovægt: ca. 315 g/ca. 630 g.
Kartofler: Kartofler, ærter, smør, mynte, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Saute: Gulerødder, løg, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt ca. 250 g/500 g.
Holdbarhed:
• Levering 8. februar - bedst før 10. februar
• Levering 9. februar – bedst før 11. februar
• Levering 10. februar - bedst før 12. februar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kommentarer og forslag til opskriften