Fisk, kartofler og gulerodssauté leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og gulerodssauté i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i kartoflerne og sauteén efter 10 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, smør, rasp, parmesan, persille, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler med ærter og mynte: Kartofler, ærter, smør, mynte, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800g.
Gulerodssauté: Gulerødder, løg, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Holdbarhed:
• Levering 3. februar - bedst før 5. februar
• Levering 4. februar - bedst før 6. februar
• Levering 5. februar - bedst før 7. februar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kommentarer og forslag til opskriften