Fisk, grønt og ris leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Fordel allerførst grønt samt saucen over fisken.
Kom nu fisk, grønt og ris i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres i risene.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET, salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ris: Ris, løg, hønsebouillon, SMØR, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Grønt/karry sauce: Porrer, squash, løg, hvidløg, karry, PISKEFLØDE, hønsefond, maizena, PARMESAN, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.
• Levering 1. november - bedst før 3. november
• Levering 2. november - bedst før 4. november
• Levering 3. november - bedst før 5. november
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal 1
Fedt 1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,2 g
heraf sukkerarter 0 g
Kostfibre <0,1 g
Protein 18 g
Salt 1,14 g
Grønt/sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 345 kJ / 83 kcal 5
Fedt 6 g
heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrat 4,4 g
heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 1 g
Protein 3 g
Salt 0,55 g
Ris Pilaw
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 494 kJ / 118 kcal
Fedt 1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 24,1 g
heraf sukkerarter 1 g
Kostfibre <0,5 g
Protein 3 g
Salt 1,02 g
Kundekommentarer ()