0

Gratineret skærising med porre og squash, karry, parmesan samt ris Pilaw

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, grønt og ris leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Fordel allerførst grønt samt saucen over fisken.

Kom nu fisk, grønt og ris i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres i risene.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: SKÆRISINGFILET, salt og peber.

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Ris: Ris, løg, hønsebouillon, SMØR, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.

Grønt/karry sauce: Porrer, squash, løg, hvidløg, karry, PISKEFLØDE, hønsefond, maizena, PARMESAN, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.

• Levering 1. november - bedst før 3. november

• Levering 2. november - bedst før 4. november

• Levering 3. november - bedst før 5. november

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal 1

Fedt 1 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,2 g

heraf sukkerarter 0 g

Kostfibre <0,1 g

Protein 18 g

Salt 1,14 g

Grønt/sauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 345 kJ / 83 kcal 5

Fedt 6 g

heraf mættede fedtsyrer 3,6 g

Kulhydrat 4,4 g

heraf sukkerarter 2 g

Kostfibre 1 g

Protein 3 g

Salt 0,55 g

Ris Pilaw

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 494 kJ / 118 kcal

Fedt 1 g

heraf mættede fedtsyrer 0,4 g

Kulhydrat 24,1 g

heraf sukkerarter 1 g

Kostfibre <0,5 g

Protein 3 g

Salt 1,02 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?