0

Grilled cheese sandwiches med avokado, jordbær og gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri avokadoen for skal og sten og skær kødet i skiver. Skyl jordbærrene, fjern blomsterne og skær bærrene i skiver. Smør alle brødskiverne med et tyndt lag smør og læg fire af skiverne med den smurte side nedad. Smør dem med hver 1 spsk. pesto og læg en skive smelteost ovenpå. Fordel avokado- og jordbærskiver ovenpå og krydr med lidt salt og et godt kværn peber. Smuldr gedeosten over og top med en skive smelteost. Slut af med et stykke toastbrød med den smurte side opad. Læg sandwicherne i en hed toaster, grill dem under ovngrillen eller giv dem en tur på grillpanden. Del dem diagonalt og server straks - fx som frokostret med en god tomatsalat til.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?