0

Grillede asparges og svampe med pocherede æg og peberfrugt (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Bræk den træede ende af aspargeserne - de kasseres - og vend aspargestoppe og rensede svampe med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem ved middelhøj varme på en grillpande til de er møre. Fyld en gryde halvt med vand, kom eddiken ved og varm det op til kogepunktet. Pocher ét æg ad gangen ved at piske hurtigt langs kanten til der dannes en "tornado" i midten. Slå forsigtig ægget ud lige i midten af tornadoen og lad den stille og roligt "dø" ud. Lad æggene pochere i ca. 3 min., tag dem op og læg dem direkte i koldt vand for at stoppe processen og gentag med de resterende æg. Skær peberfrugten i små tern, hak hvidløget fint og bland begge dele sammen - gerne med hakket basilikum - og tilsæt lidt olie, salt og peber. Anret asparges og svampe på et fad, fordel peberfrugtblandingen ovenpå og top med de pocherede æg. Drys med lidt salt og friskkværnet peber og server straks fx til frokost eller forret på (smør)ristet toast.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?