0

Grillede Bella Gomba med lun majsrelish

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim majsene og skær kernerne af med en skarp kniv. Skær tomaterne i tern, hak rødløget fint og vend det hele sammen med chili, salt og peber.

Pisk balsamico, soja, presset hvidløg, 2 spsk. olivenolie og peber sammen.

Pensl Bella Gombaerne med marinaden på begge sider og grill dem i ovnen eller på panden til de er møre.

Varm lidt olie op på en pande og sauter majsblandingen deri et øjeblik – majskernerne skal kun lige få den klare gule farve.

Vend evt. krydderurterne i og server relishen i svampehattene til fisk, fjerkræ eller kød.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia