0

Grillede Bella Gomba svampe med sprød agurke-peberfrugtsalsa og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens svampene, dryp dem med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Grill dem møre på en grillpande eller under ovngrillen. Halver agurken, skrab den bløde kerne væk og skær kødet i små tern. Rens peberfrugten og skær kødet i små tern. Hak løg og hvidløg fint og bland det med agurk og peberfrugt. Tilsæt 3 spsk. olivenolie, citronsaft, salt og peber og smag til. Skyl salaten og bred den ud på et fad. Anret svampene ovenpå og top dem med salsaen. Smuldr feta henover og server som tilbehør til fx fisk, fjerkræ, gris eller kalv.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?