0

Grillede cheddarsandwiches med broccoli, æble, chili og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød og gylden på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Del broccolien i buketter, damp dem netop møre og køl af under koldt vand. Dup buketterne tørre og hak dem groft. Befri æblerne for kernehus, rens chilien og snit begge dele i skiver i skiver. Rør mayonnaise og sennep sammen og smør det på 4 af brødskiverne. Fordel osten på de 4 resterende skiver og top med baconskiver, hakket broccoli, æbler og chili. Læg de mayonnaisesmurte skiver ovenpå (smurte side nedad) og tryk sandwicherne godt sammen. Læg dem i en toastmaskine – så smøres de med et tyndt lag smør på ydersiden - eller steg dem på panden i lidt smør ved middelvarme til brødet er gyldent og osten smeltet. Server som snack eller som tilbehør til en fyldig sprød salat.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?