Avokado/hvidløgscreme: Befri avokadoerne for skal og sten og blend resten med cremefraiche, 2 spsk. citronsaft og 2 fed presset hvidløg. Smag til med citronsaft, salt og peber og stil på køl indtil servering.
Ris: Kog ris og hønsefond op i en gryde. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad risene simre i ca. 40 min. til de er møre, og væden er absorberet. Pil løgene, trim bladsellerien og rens peberfrugterne - snit dem og pølsen i fine små tern. Pil og hak 2 fed hvidløg fint. Sluk for risene efter endt kogning og lad dem hvile i 10 min. Varm lidt olie op på en pande og rist pølseternene let gyldne. Tilsæt løg, bladselleri, peberfrugt og hvidløg og sauter videre i 5 min. Tilsæt timian, cayennepeber og ¼ tsk. salt, vend risene i og smag til. Server straks.
Bøffer: Tag bøfferne ud af køleskabet 30 min. før stegning. Varm lige dele smør og olie op på en pande ved god varme og lad det bruse af. Dup imens bøfferne tørre og krydr dem med salt og peber. Læg bøfferne på panden og steg dem gyldne (3-4 min. på hver side - eller efter behag). Lad dem hvile tildækket i 5 min. og server dem toppet med en god skefuld avokadocreme.
Server sammen med en sprød grøn salat og godt brød.
Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag.
Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.
Kundekommentarer ()