0

Grillede fennikel-cheddarsandwiches med karrymayonnaise (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hak rødløget helt fint og sauter det klart i en smule smør. Kom karryen ved og rist den med 30 sek. Kom det hele i en skål og lad det køle lidt af. Rør mayonnaisen i og smag til med citronsaft, salt og peber. Trim og skyl fenniklen og snit den i papirstynde skiver. Skær osten i 8 tynde skiver, der passer til brødets størrelse. Smør alle brødskiverne med et lag karrymayonnaise på den ene side og et tyndt lag smør på den anden. Læg 4 skiver med smørsiden nedad og læg halvdelen af osten på. Fordel fenniklen jævnt ovenpå, krydr med salt og peber og top med resten af osten. Slut af med en skive brød - smørsiden opad - og tryk brødet let sammen. Læg dem i en toastmaskine eller steg dem på begge sider på en pande ved middelvarme til brødet er gyldent og osten smeltet. Server som snack eller som tilbehør til en fyldig sprød salat.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?