0

Grillede flankesteaks serveret med sprød kålsalat og bagekartofler med krydderurtedressing

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne og læg dem i et ildfast fad. Sæt dem i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time (til kartoflerne er helt møre og godt gyldne).

Krydderurtedressing (til kartoflerne): Hak krydderurterne fint (du kan vælge andre krydderurter efter smag) og rør dem sammen med 4 dl cremefraiche, presset hvidløg, salt og peber og smag til.

Salat: Rens rødkål, peberfugter, gulerødder og løg og snit det hele i fine tynde strimler. Salatdressing: Pisk 1 dl cremefraiche, hvidvinseddike, sukker, 4 spsk. olivenolie, salt og peber sammen og smag til. Vend grøntsagerne godt med dressingen og lad salaten trække mens kødet tilberedes.

Kød: Læg kødet på en godt varm grill og grill dem 3-5 min på hver side (afhængig af tykkelse). Lad dem hvile 10 min. inden de skæres i tynde skiver med et skråtliggende snit.

Server med godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften