0

Grillede gedeostcrostini med æble-ferskensalsa (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Dump fersknerne ned i kogende vand 1 min., tag dem op med en hulske og træk skindet af. Skær kødet fri af stenen og snit det og æblet i fine tern. Vend det hele sammen med citronsaft, olie, sukker, chiliflager og gerne basilikum. Smag til med salt og peber og lad det trække 10 min. Læg brødskiverne op på en bagerist og fordel skiver af gedeost ovenpå. Sæt det ind under ovngrillen ved 225 grader i 2-4 min. til osten er smeltet let og brødet ristet. Top hver crostini med æble-ferskensalsa og server straks som appetizer eller som tilbehør til en fyldig frokostsalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?