Bøffer: Form 4 hakkebøffer af kødet og læg hver bøf på et stort stykke stanniol. Snit forårsløg, hvidløg og chili i tynde skiver. Skær den rensede peberfrugt i små tern og snit champignonerne i skiver. Fordel grøntsagerne oven på bøfferne, krydr med salt og peber og drys med friskhakket persille. Luk stanniolen sammen om bøfferne så saften fra stegningen ikke kan løbe ud. Læg dem på en grill (eller bag dem i en 200 grader varm ovn) i 10-15 min. (efter eget ønske).
Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne og kog dem møre i velsaltet vand. Hak rødløget fint og rør det sammen med kapers, dijonsennep, sukker, salt og peber. Pisk olie i til dressingen er cremet og let flydende. Vend de lune kartofler i og lad salaten trække i 10 min. Smag til.
Server sammen med godt groft brød.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften