Ærtesmør: Kom ærter, smør og citronsaft i en blender og kør det til en glat masse. Smag til med salt og peber og læg smørret på køl indtil videre brug.
Salat: Skyl og slyng salaten, bræk den i mundrette bidder og kom den i en flot skål. Befri blommer, nektarin og æble for sten og kernehus og skær kødet i mellemstore tern. Skær tomaterne i kvarte og drys det hele over den grønne salat. Dryp med honning, balsamico og olie og server straks.
Hummere: Læg jomfruhummerne på et skærebræt og flad halen helt ud. Flæk halestykket fra rygskjoldet og helt ned igennem "halefjerene" - vær nænsom, så halen ikke bliver hevet af kroppen. Vrid forsigtigt de to halestykker indefra og ud, så kødet bliver blottet opad. Læg dem i en alubakke og læg tynde skiver af ærtesmørret ovenpå kødet. Grill i ca. 10 min. - afhængig af grilltypen og jomfruhummernes størrelse - til kødet er mælkehvidt og smørret smeltet. Kan også laves under ovngrillen ved 250 grader i 5-7 min.
Server sammen med ristede nye gulerødder og masser af godt brød.
Kommentarer og forslag til opskriften