Læg spyddene i koldt vand i min. ½ time.
Kog kartoflerne netop møre i velsaltet vand og lad dem dampe tørre. Pisk eddike, 2 spsk. olie, oregano, salt og peber sammen, vend de varme kartofler deri og lad dem marinere mindst 20 min.
Trim imens majsene for blade og "hår" og skær kernerne af kolberne med en skarp kniv. Pil hvidløget og hak det fint. Sæt kartoflerne på spyd, pensl med et tyndt lag olie og grill dem over medium-høj varme - eller under ovngrillen - til de er gyldne, 3-8 min. på hver side afhængigt af varmekilde.
Varm en smule olie op på en lille pande og rist majsene 2 min. Kom hvidløg og chiliflager ved, krydr med salt og peber og rist yderligere 1 min. Anret kartoffelspyddene på et flot fad, fordel de ristede majs henover og top med smuldret feta og gerne hakkede krydderurter. Server straks til grillet kød, fisk eller fjerkræ.
Kundekommentarer ()