Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skær kartoflerne i stave. Dæk en bradepande med bagepapir, og spred kartoflerne ud på bradepanden. Vend kartoflerne i olie, rasp og lidt salt. Brug 1/2 tsk. olie pr. person.
Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil raspen har fået godt med farve og kartoflerne er blevet helt møre.
Skær kødet i så tynde skiver som muligt, og vend det godt rundt med salt og krydderiblandingen. Lad kødet stå til senere.
Riv squashen på den grove side af et rivejern. Overfør den til et dørslag, krydr godt med salt, og lad den stå og frigive væske.
Hæld yoghurten op i en skål. Hak persillen groft.
Pres lidt ekstra væde ud af squashen, og vend det efterfølgende i yoghurten sammen med persillen.
Smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side.
Servér kødet med tzatziki og kartofler.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kommentarer og forslag til opskriften