0
Grillede koteletter i persilletzatziki med sprøde søde kartofler

Grillede koteletter i persilletzatziki med sprøde søde kartofler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflerrasp
1 min.
Bag de søde kartofler

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Skær kartoflerne i stave. Dæk en bradepande med bagepapir, og spred kartoflerne ud på bradepanden. Vend kartoflerne i olie, rasp og lidt salt. Brug 1/2 tsk. olie pr. person.

Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil raspen har fået godt med farve og kartoflerne er blevet helt møre.

kotelet af griskebab krydderi
10 min.
Forbered kødet

Skær kødet i så tynde skiver som muligt, og vend det godt rundt med salt og krydderiblandingen. Lad kødet stå til senere.

squashbredbladet persilleyoghurt naturel 0,5%
15 min.
Lav tzatzikien

Riv squashen på den grove side af et rivejern. Overfør den til et dørslag, krydr godt med salt, og lad den stå og frigive væske.

Hæld yoghurten op i en skål. Hak persillen groft.

Pres lidt ekstra væde ud af squashen, og vend det efterfølgende i yoghurten sammen med persillen.

Smag til med salt og peber.

25 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. 

Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side.

30 min.
Anretning

Servér kødet med tzatziki og kartofler.

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,

Næringsindhold pr. person:

Energi:
545 kcal
Fedt:
15,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,6 g
Kulhydrat:
55,9 g
heraf sukkerarter:
30 g
Kostfibre:
7,5 g
Protein:
29,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?