Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Riv hvidløget ned i en skål, og tilsæt fiskesauce og 1 tsk eddike pr. pers.
Vend kødet godt rundt i marinaden, og gem til senere.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr dem med salt.
Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Riv agurken på den grove side af et rivejern, kom det i en skål med yoghurten, og krydr med salt og peber.
Hak gulerødderne i tynde skiver.
Varm en pande op ved høj varme, og steg gulerødderne i lidt olie i ca. 1 min., indtil de har fået lidt farve, og stadig har lidt bid.
Overfør gulerødderne til en skål, tilsæt estragonblade, og smag til med salt, peber og lidt eddike.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg kødet i 1 spsk. olie pr. pers. i ca. 3 min. på begge sider, indtil det har fået godt med farve, og lige netop er gennemstegt.
Servér kødet med ovnstegte kartofler, estragonsalat og tzatziki.
Kundekommentarer ()