Kartofler: Skrub kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Pisk imens saft fra 1 citron, honning, chilisauce og sennep sammen og smag til med salt og peber. Vend de varme kartofler deri og hold dem lune frem til servering.
Salat: Skyl spinaten og slyng den tør. Befri vandmelonen for skal og skær kødet i klodser eller skiver. Anret spinat og melon på et fladt fad og drys med smuldret feta, blåbær og grofthakkede brændte mandler. Dryp med lidt olie og balsamico og krydr med groftkværnet peber.
Kød: Topping: Hak hvidløget fint og striml oreganoen. Læg kødet på grillen (ved mediumhøj varme) og grill det i 3-5 min. på hver side (afhængig af tykkelse). Varm lidt olie op på en pande og sauter hvidløget uden det tager farve. Pres saften fra den anden citron og hæld den i panden. Lad det hele koge godt igennem. Vend oreganoen i og krydr let med salt og peber. Skær kødet i skiver, anret dem på et fad og dryp med toppingen.
Server sammen med godt groft brød.
Kommentarer og forslag til opskriften