0

Grillede marinerede portobellosvampe på frillicesalat med avokado og citrondressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fjern stokkene på svampene - de kasseres - og pensl hattene med lidt olie. Krydr med salt og peber og grill svampene møre på en grillpande eller i ovnen. Pisk balsamico, sirup og 2 spsk. olie sammen, vend de varme svampe deri og lad dem marinere 10 min. Skyl salaten, bræk den i mundrette bidder og bred det ud på et fladt fad. Befri avokadoen for skal og sten, skær kødet i tern og snit løget i tynde skiver. Pisk fintrevet citronskal, citronsaft og 2 spsk. olie med salt og peber og smag til. Skær de marinerede svampe i skiver og anret dem ovenpå salaten. Drys med avokadotern og løg og dryp med citrondressingen. Server straks til fisk, kylling eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?