0

Grillede portobellosvampe med spinat og pocherede æg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og fjern evt. grove stilke. Hak løget fint og sauter det klart lidt lidt olie,

Kom spinaten ved, krydr med salt og peber og sauter videre til den er faldet sammen og væden er fordampet.

Dryp svampene med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem ved middelhøj varme på en grillpande til de er møre.

Fyld en gryde halvt med vand, kom eddiken ved og varm det op til kogepunktet. Pocher ét æg ad gangen ved at piske hurtigt langs kanten til der dannes en "tornado" i midten. Slå forsigtig ægget ud lige i midten af tornadoen og lad den stille og roligt "dø" ud - vandet må ikke koge!

Lad æggene pochere i ca. 3 min., tag dem op med en hulske og dyp dem i iskoldt vand 5 sek. for at stoppe processen. Gentag med de resterende æg.

Anret svampene på et flot fad, fordel spinaten ovenpå og top med et pocheret æg.

Krydr med lidt (flage)salt og friskkværnet peber. Server straks fx til frokost- eller forret på smørristet toast med en lun hollandaisesauce til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?