0

Grillede rib eyes - american style - med bagekartofler og coleslaw

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne godt og dup dem tørre. Læg dem på et 1 cm tykt lag salt i et ildfast fad og bag dem ved 200 grader i 1-1¼ time til de er godt møre. Server dem med en teskefuld smør i.

Slaw: Skræl gulerødderne og riv dem groft. Snit kålen i så tynde strimler som muligt og vend dem sammen med gulerødderne. Rør eddike, cremefraiche, mayonnaise, sukker, salt og peber sammen til en dressing, smag til og vend den med grøntsagerne. Lad "slawen" trække koldt i 20 min., smag til igen og server.

Bøffer: Pres hvidløgene og rør dem med oregano, en smule olie, salt og peber. Gnid bøfferne godt ind i blandingen og lad dem hvile 10 min. Grill dem gyldne og møre på en godt varm grill, 2-4 min. på hver side efter ønske.

Giv grillede majskolber og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften