Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem af. Snit forårsløgene i tynde skiver og rør dem sammen med ymer, mayonnaise, 1 fed presset hvidløg, sennep, karry, sherry, klippet purløg, salt og peber. Smag til og vend kartofler og forårsløg i cremen.
Salat: Skær auberginen i mellemstore tern og vend dem med sukker, lidt olie, salt og peber. Bred dem ud i ét lag på en bageplade og bag dem i en 225 grader varm ovn i ca. 12 min. til de er flot gyldne og møre. Pesto: Kom 1 fed hvidløg, parmesan og mandler i en foodprocessor og hak det fint. Kom persillen ved, krydr med salt og peber og sæt maskinen i gang igen, mens du tilsætter olie lidt ad gangen til konsistensen er tyk og cremet. Skær tomaterne i tern, vend dem sammen med aubergine og pesto og smag til.
Kød: Pres 2 fed hvidløg og rør det med 1 spsk. olie, oregano, salt og peber. Gnid bøfferne godt ind i blandingen og grill dem 2-3 min. på hver side over god varme. Krydr med lidt groft salt inden servering.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften