Kød: Bland soja, honning, ingefær, chili i tynde skiver (kernerne må gerne blive der), finthakket hvidløg, sesamolie og -frø, olie og lidt friskkværnet peber sammen til en marinade. Læg sautéskiverne deri og lad dem trække køligt i 15-30 min. Grill dem 2-4 min. på grillen alt efter tykkelse.
Kartoffelsalat: Skrab kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem køle af. Bland ymer, mayonnaise, finthakket løg, karry, klippet purløg (gem lidt til pynt), salt og peber sammen til dressingen og smag til. Halver evt. kartoflerne og vend dem i dressingen. Smag kartoffelsalaten til og anret den med halve cherrytomater og lidt klippet purløg.
Server retten med grillede grønne asparges eller røde peberfrugter, en sprød grøn salat og godt groft brød til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften