Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Skær bederne i så tynde skiver som muligt (gerne med et mandolinjern), og overfør dem til en stor skål.
Krydr skiverne godt med salt, peber, revet citronskal, citronsaft og 1/2 tsk. olivenolie pr. person, og vend godt rundt. Gem til senere.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Hak abrikosen og persillen groft.
Varm en pande op ved høj varme. Krydr kødet godt med salt på begge sider.
Når panden er rygende varm, steges kødet i 1/2 tsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side ved middelhøj varme.
Skru ned for varmen, og tilsæt saucen. Lad den simre, indtil den begynder at klistre opad kødet, og sluk for varmen.
Vend bederne med persille, nødder og abrikos, og servér dem sammen med kartofler og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften