0

Grillet ananas med chili-kanel-stjerneanissirup og kokosis (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rids chilien på langs og kom dem i en kasserolle sammen med rørsukker, anis, kanel og 2½ dl vand. Kog det hele op og lad det koge sagte ind i ca. 5 min. til en lind sirup. Tag lagen af varmen og lad den køle ned til stuetemperatur. Skær imens skallen af ananasen og del den i kvarte på langs. Fjern stokken, skær hver kvart i 3 både og pensl hver båd med et tyndt lag olie på begge sider. Varm en grillpande godt op og grill ananasbådene 1-2 min. på hver side til har taget flotte grillstriber og er mørnet let. Anret dem taglagt på et flot fladt fad og fordel siruppen over. Server straks, mens de er lune - eller lad ananasstykkerne marinere i siruppen natten over og server dem kolde - med den gode kokosis til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?