0

Grillet ananas med kanelsukker og kokossoftice (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist kokosen let gylden og kom den i en gryde sammen med sødmælk, 3½ dl kokosmælk, 100 g sukker og salt. Varm det op ved middel varme og lad det simre 5 min. Sigt kokosmelet fra igennem et klæde og pres mest mulig væde fra. Kom æggeblommerne i en skål og rør forsigtigt ca. 1 dl af mælkeblandingen i. Pisk det tilbage i gryden og varm langsomt indholdet op under omrøring til det tykner - det må IKKE koge!!! Sæt massen i fryseren og rør hver halve time til den er indfrosset til cremet softice. Befri ananasen for skal og skær den i 8 både. Fjern den træede midten og træk hver ananasbåde på et grillspyd. Bland 50 g sukker og kanel godt sammen. Pensl ananasspyddene med det resterende kokosmælk og drys dem jævnt med kanelsukkeret. Læg spyddene på en middelvarm grill eller grillpande og rist dem gyldne og møre på alle sider. Server straks med den cremede softice til og evt. et stykke kokoskage til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?