0
Grillet blomkål m. estragoncreme og græskarkerner

Grillet blomkål m. estragoncreme og græskarkerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:

Skyl blomkålet og skær det i skiver (læg det på bunden og skær i 1-2 cm skiver, præcis som du skærer en melon). Varm en grill, så den er rygende varm og pensl blomkål. Hvis du bruger kuglegrill, så pak 5 fed hvidløg ind i stanniol og bag det med til de er møre (ca. 10 min.) eller læg dem ved kullene i 10 min. Grill blomkål max 3 min. på hver side, de skal stadig være sprøde. Tag dem af og drys lidt havsalt over. Tilsæt havsalt. Anret blomkål på et stort fad, hæld lidt creme over og drys med græskarkerner.

Creme

Blend 20 cl olivenolie med 1 dl. løs estragon (du kan godt tage stænglerne med, hvis de er bløde). Tilsæt 20 cl hvidvineddike og de bagte hvidløg og smag til med havsalt, peber og 1 knivspids honning. Den skal være syrlig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?