0

Grillet fennikel med citronolie og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim fenniklen, flæk dem igennem stokken og skær hver halvdel i 4 både – hver både skal hænge sammen i stokken. Pensl bådene med lidt olie og krydr med salt og peber. Varm en grillpande godt op ved middel varme og læg fennikelbådene på. Gril dem ca. 10 min. til de er møre og vend dem undervejs. Riv imens skallen af den halve citron og pres saften. Pisk begge dele sammen med lige dele olie og smag til med lidt honning, salt og peber. Snit forårsløgene i tynde skiver. Anret fenniklerne på et flot fad, dryp med citronolien og drys med forårsløg. Server til fisk, kylling eller lam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?