0

Grillet flankesteak med varm butterbean/bacon/tomat/oliven/rucolasauté

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Bønner: Halver tomaterne, fjern stilk og kerner og skær tomatkødet i små tern. Skær baconen i 1 cm brede stykker. Pil hvidløgene og hak dem fint. Skær de semitørrede tomater i små tern og hak olivenerne groft. Dræn bønnerne, skyl dem igennem og dryp dem godt af. Skyl rucolaen, slyng den tør og hak den groft. Varm 2 spsk. olie op på en pande og rist baconen deri til den er gylden - men ikke helt sprød. Tilsæt bønnerne og rist i 1 min. Vend hvidløg og semitørrede tomater i, rist i yderligere 1 min. og vend derefter tomattern, oliven og rucola i. Lad det hele riste videre til rucolaen lige begynder at falde sammen og smag til med citronsaft, salt og peber. Anret og server straks.

Kød: Varm en grillpande godt op. Pensl kødet med et tyndt lag olie, krydr med salt og peber og grill det i 2-3 min. på hver side (afhængig af tykkelse). Lad kødet hvile tildækket i 10 min. og skær det i tynde skiver ved servering.

Server retten sammen med flødekartofler og en sprød grøn salat - eller med gnocchi i cremet tomatsauce med grillede squash.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?