Kom hvidløget op i en morter sammen med 1/2 spsk. balsamico pr. person, og krydr med salt og peber. Mort det til en pure.
Skær kødet i tern, smør hvidløgsrubben på alle sider af kødet, og gem det til senere.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.
Skyl blomkål og grønkål grundigt. Skær bladene fra stilken på grønkålen. Skær stokken fra blomkålen, og hak den fint sammen med grønkålen, til det har størrelse som couscous. Man kan bruge en minihakker i stedet, hvis man har sådan en. Vend de to slags kål med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, bulguren, salt og peber.
Skyl tomaten grundigt, og skær den i 1 cm. tykke skiver. Dræn mozzarallaen for vand, og skær også den i tykke skiver. Anret tomat- og osteskiverne taglagt på et fad, hæld lidt balsamico henover, og krydr med salt og peber.
Skyl basilikummen grundigt, afdryp den for vand, og anret den på salaten.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 minut på hver side i 1 tsk. olie pr. person. Servér straks bagefter.
Fordel kålen i bunden af en tallerken, og anret caprese og kød henover. Alternativt kan der serveres som vist på billedet i skåle og fade for sig.
Black garlic, eller sorte hvidløg er fermenteret hvidløg som dermed forandres både i smag og udseende. Det har en fyldig og sød smag. Black Garlic har undertoner af hvidløg, balsamico & lakrids, som tilsammen skaber masser af Umami. Sorte hvidløg fremstilles ved at hvidløgsranker fermenteres under kontrollerede varme- og luftfugtigheds forhold i ca. 30 dage. Teknikken er oprindeligt udviklet i Korea, og foregår ved cirka 60-70 graders varme i 30 dage og deraf følgende tørring i omtrent 45 dage. Der anvendes ingen tilsatte kemiske stoffer eller konserveringsmidler i fremstillingen af sorte hvidløg, kun varme, fugtighed og tid. Det er under tørringen, at hvidløgene skifter farve, konsistens og smag.
Kundekommentarer ()