Super nem ret med Skagenfoods egen pesto.
Husk at vende lidt kogevand i pastaen, det giver en dejlig sauce.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom pastaen i kogende, saltet vand, og kog den ca. 10 min., til den er al dente. Afdryp, men gem lidt pastavand til saucen.
Skær kødet i tynde, små bøffer. Gnid dem med lidt olivenolie, og grill på en varm grill eller grillpande i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Snit salaten groft, og skær melonen i tern. Anret begge dele på et fad, og bryd mozzarella over. Dryp med lidt eddike, og krydr med salt og peber lige inden servering.
Kom den kogte pasta tilbage i gryden, rør pesto i, og spæd med lidt af pastavandet. Krydr med salt og peber.
Anret pastaen i dybe tallerkener. Top med kød og lidt rosmarin, og servér straks med salat til.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()