Tag gerne pizzadejen ud af køleskabet 30 min. før brug.
Tænd ovnen på 250 grader, og tænd for grillen i ovnen.
Skær squash, tomater og svampe i skiver på ca. 0,5 cm's tykkelse. Kom dem op i en skål, og vend rundt med lidt olivenolie og krydderblandingen.
Del hver dejkugle i to, og rul dem tyndt ud på et melet bord.
Fordel grøntsagerne på brødet, og bag dem i ovnen i ca. 15 min., til brødet er gennembagt, og grøntsagerne har taget farve.
Sæt æggene over at koge, og kog dem i ca. 6 min.
Skyl spinaten grundigt, fjern de groveste stilke, og snit bladene groft med en kniv.
Tynd yoghurten en smule med lidt vand, og krydr den med lidt salt og friskkværnet sort peber.
Pil æggene. Fordel spinat og yoghurt over fladbrødene, og kom til sidst stykker af æg på. Husk at krydre æggene, og kom gerne et par dråber olivenolie over brødet inden servering.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Middelhavs-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()