0

Grillet halloumiost med frisk salsa af tomater, agurk, peberfrugt og oliven

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens peberfrugten, halver tomaterne og fjern stilk og kerner. Halver agurken, skrab kernerne væk og trim løget. Snit det hele i fine små tern og vend det sammen med en smule olie og peber. Hak olivenerne groft, vend dem i og smag til – osten er salt, så salsaen må gerne være lidt fersk. Pisk dressingen sammen af 2 spsk. olie, citronsaft og honning og smag til med salt og peber. Skær halloumien i tynde ensartede skiver og dup dem tørre. Pensl med olie og grill osten gylden på begge sider (den holder sin faste form undervejs!). Anret osten på et flot fladt fad, fordel salsaen ovenpå og dryp med dressingen. Drys gerne med masser af iturevne basilikumblade og server straks som tilbehør til fx grillet kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?