Trim hjertesalaterne og flæk dem på langs - igennem stokken, så bladene bliver holdt sammen. Skyl salaten mellem alle bladene og dryp rigtig godt af. Pres hvidløget og rør det med 3 spsk. olie, salt og peber. Pensl salaterne på begge sider med olien og grill dem 2-3 min. på hver side til de har fået flotte grillstriber og bladene begynder at mørne. Pisk imens eddike, sennep, sukker, 2-3 spsk. olie, et nip salt og peber sammen og smag til - den skal være kraftigt. Anet de grillede salater på et fladt fad, dryp dressingen over og høvl masser af parmesan over. Server straks til fx helstegt kylling, en god bøf eller til et stykke skindstegt laks.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()