0

Grillet hjertesalat med sød balsamicovinaigrette, blå ost og ristede frø og kerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sulfitter, Sesam, Mælk

Fremgangsmåde

Skær den brune snitflade af i bunden af salaterne og flæk dem på langs - lad stokken sidde! Skyl salaterne grundigt og læg dem til afdrypning på et viskestykke med skærefladen nedad.

Rist kernerne på panden ved middel varme i ½ tsk. olie på til de er gyldne, krydr med salt og lad dem køle ned på køkkenrulle.

Pisk 2 spsk. olie, balsamico, honning, salt og peber sammen til en ensartet vinaigrette og smag til.

Pensl salaterne med et tyndt lag olie på begge sider og læg dem på den hede grill eller grillpande med skærefladen nedad. Grill dem 2-3 min. til de har taget flotte striber, vend dem og grill yderligere 2 min. Anret salaterne på et flot fad, dryp vinaigretten over og top med små klumper af blå ost og drys af ristede kerner. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?