Skær kødet i store stykker, krydr det godt med salt, og lad det stå til senere.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Skrub gulerødderne grundigt under vand. Dæk en bradepande med bagepapir, læg gulerødderne henover, og krydr godt med salt. Bag gulerødderne uden fedtstof i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil det får godt med farve og er lige netop gennemstegt.
Lad kødet hvile indtil servering. Skær det i tynde skiver, vend det godt rundt i stegeskyen fra panden, og krydr med salt og peber.
Sæt vand over at koge til pasta.
Pil hvidløg, skyl persille og afdryp den for vand.
Kom hvidløg og persille i en skål sammen med oregano, 2 spsk. eddike og 1/2 spsk. olie pr. person.
Blend det hele til en pestokonsistens med en stavblender, og hæld evt. lidt vand i, hvis konsistensen ikke er flydende. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Sluk for blusset, og dræn det meste af kogevandet fra pastaen. Der skal kun være kogevand tilbage, så det lige dækker bunden af gryden.
Hæld chimichurrien i pastaen, og vend godt rundt.
Servér kødet med gulerødder og pasta.
Kundekommentarer ()