0
Grillet svinefilet med chimichurri, ravioli og bagte rødder

Grillet svinefilet med chimichurri, ravioli og bagte rødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
filet af svinekam
1 min.
Kød

Skær kødet i store stykker, krydr det godt med salt, og lad det stå til senere.

gulerødder
5 min.
Gulerødder

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.

Skrub gulerødderne grundigt under vand. Dæk en bradepande med bagepapir, læg gulerødderne henover, og krydr godt med salt. Bag gulerødderne uden fedtstof i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

15 min.
Kød

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil det får godt med farve og er lige netop gennemstegt.

Lad kødet hvile indtil servering. Skær det i tynde skiver, vend det godt rundt i stegeskyen fra panden, og krydr med salt og peber.

persilleoreganohvidløgLys eddikeravioli med spinat og ricotta
20 min.
Chimichurri og pasta

Sæt vand over at koge til pasta.

Pil hvidløg, skyl persille og afdryp den for vand.

Kom hvidløg og persille i en skål sammen med oregano, 2 spsk. eddike og 1/2 spsk. olie pr. person. 

Blend det hele til en pestokonsistens med en stavblender, og hæld evt. lidt vand i, hvis konsistensen ikke er flydende. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på pakken.

Sluk for blusset, og dræn det meste af kogevandet fra pastaen. Der skal kun være kogevand tilbage, så det lige dækker bunden af gryden.

Hæld chimichurrien i pastaen, og vend godt rundt.

30 min.
Anretning

Servér kødet med gulerødder og pasta.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
540 kcal
Fedt:
25,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,6 g
Kulhydrat:
41,5 g
heraf sukkerarter:
17,5 g
Kostfibre:
6,1 g
Protein:
32 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?