Tag et stykke folie og læg laksen midt på stykket. Drys med salt og peber og læg citronskiverne ovenpå. Luk pakken og kom den i grillen i ca 15 minutter.
Rengør grønsagerne og skær gulerødderne i strimler. Forårsløg skæres i tynde skiver og ærterne halveres. Varm olien op i en gryde og sauter alle grønsagerne heri i et par minutter. Krydr med salt og peber. Til sidst kommes den hakkede persille i.
Ved serveringen lægges grønsagerne og laksen på en tallerken.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften