Salsa: Halver nektarinerne og fjern stenene. Befri avokadoen for skal og sten og rens den ene peberfrugt. Snit det hele i fine små tern. Rens chilien for ribber og kerner, pil hvidløget og hak dem begge meget fint. Hak rødløg og basilikum fint og vend alle frugter og grøntsager sammen med citronsaft, 2 spsk. olie, lidt salt og peber. Lad det trække i 10 min. og smag til.
Quesadilla: Læg 4 tortillaer op på række og fordel osten derpå. Rens 1 peberfrugt, snit den i fine tynde strimler og fordel den ovenpå osten. Snit forårsløgene i tynde skiver og drys dem over sammen med majskernerne. Dryp med salsa og drys med hakket koriander. Top med de resterende 4 tortillaer og tryk dem let sammen med flad hånd. Flyt forsigtigt "lagkagen" over på en varm tør pande (eller på grillen over lav/middel varme) og lad den blive let gylden og osten smelte lidt. Vend med en bred palet og lad den igen blive gylden. Tag quesadillaen af panden, skær den i trekanter og server straks.
Kød: Pensl kødet med et tyndt lag olie og grill det i 4-5 min. på hver side (afhængig af tykkelse) til kødet føles fast ved et let tryk. Krydr med salt og peber og lad det hvile i 5 min. Skær kødet i tynde skiver, anret på et flot fad og fordel salsaen i en flot bane henover. Server straks.
Server sammen med kold cremefraiche, ekstra salsa og en tomatsalat eller en sprød grøn salat.
Kundekommentarer ()