Salat: Halver tomaterne og vend dem med presset hvidløg, oregano, lidt olie, salt og peber. Læg dem på en bageplade med skærefladen opad og bag dem ved 150 grader i 1 time. Kom couscoussen i en skål og overhæld dem med kogende vand til det er dækket med ca. 1 cm vand. Lad dem suge al væden og løsn dem så med en gaffel. Hak persillen fint og kom dem i couscoussen sammen med oliven og de varme tomater. Pisk citronsaft med tilsvarende mængde olie og smag til med salt og peber. Hæld det over couscous og grøntsager og vend salaten forsigtigt sammen. Smag til og server straks.
Kylling: Bank kyllingebrysterne let på det tykkeste sted, så de bliver nogenlunde lige tykke over det hele. Læg dem på en middelvarm grill eller på grillpanden og giv dem 3-4 min. på hver side til de er møre.
Server med grillede asparges, ovnbagte kartofler og godt groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften