0
Grillet mør gris med frijoles, queso fresca og stegt spidskål med syrlige radiser

Grillet mør gris med frijoles, queso fresca og stegt spidskål med syrlige radiser

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
sorte  bønneroreganooliefrisk mozzarella
1 min.
Frijoles

Lad mozzarellaen stå ude ved stuetemperatur. Dræn vandet fra poserne, og riv osten i små stykker. 

Sigt vandet (men gem det) fra bønnerne, og varm en kasserolle op ved middel varme. Steg bønnerne i 1/2 spsk. olie pr. person i 1 min. Tilsæt oreganoen, og blend bønnerne med en stavblender, imens vandet fra bønnerne tilsættes. Blend til en blød masse ligesom en kartoffelmos, og smag til med salt og peber.

Anret mosen i et fad, og drys osten henover lige før servering.

Lys eddikesukkerradiserrød chili
10 min.
Radiserne

Bland 2 spsk. eddike sammen med 1/2 tsk. sukker pr. person, og krydr lagen med lidt salt.

Skyl radiserne og chilien grundigt. Nip top og bund af radiserne, og skær dem i tynde skiver sammen med chilien (sortér kernerne fra, hvis retten ikke skal være for stærk). Bland det hele godt sammen i lagen, og gem det til senere.

Sous vide, mør grisenakkespidskål
20 min.
Kålet og kødet

Skyl kålet grundigt, og flæk det i 1/8.

Varm to pander op ved høj varme. Pil kødet fra hinanden i trævler ligesom pulled pork.

Hæld 1 tsk. olie pr. person i panderne.

Steg kødet i ca. 2 min. på hver side på den ene pande, indtil det får en gylden, sprød overflade. Overføres til en tallerken med fedtsugende papir. Fedtet fra kødet kan med fordel overføres til de sorte bønner.

Steg kålet på den anden pande, indtil det får en mørk overflade på begge flade sider. Overfør til et fad, krydr med salt i mellem lagene, og anret de syltede radiser henover.

30 min.
Anretning

Servér kødet med frijoles, revet mozzarella og spidskålet.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
564 kcal
Fedt:
28,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,4 g
Kulhydrat:
22,9 g
heraf sukkerarter:
6,2 g
Kostfibre:
14,5 g
Protein:
46,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?