Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.
Kom kartoflerne i et ildfast fad og vend med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.
Dæk en bradepande med bagepapir. Flæk gulerødderne og spred dem ligeledes ud på bagepladen og vend med 1 tsk. olie og krydr med salt og peber.
Bag grøntsagerne i ca. 20 min., indtil de har fået farve og er blevet møre. Rør rundt undervejs.
Hak persillen fint og overfør til en stor skål. Tilsæt revet hvidløg, oreganoen og 1/2 spsk. eddike og olivenolie pr. person.
Rør det rundt og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Skær kødet i ca. 3 cm tykkelse og steg i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på begge sider. Krydr med salt og peber.
Pil bladene fra stokken på salaten og skær agurken i tynde skiver. Overfør til skålen med chimichurri og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
Servér kødet med gulerødderne og salaten til.
Crunchita-salat er en super sprød og crisp krydsning af Romaine- og icebergsalat.
Kommentarer og forslag til opskriften