0

Grillet mørbrad med chimchurrisalat og bagte gulerødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

regnbuegulerøddersmå kartofler
1 min.
Bag kartoflerne og gulerødderne

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. 

Kom kartoflerne i et ildfast fad og vend med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Dæk en bradepande med bagepapir. Flæk gulerødderne og spred dem ligeledes ud på bagepladen og vend med 1 tsk. olie og krydr med salt og peber.

Bag grøntsagerne i ca. 20 min., indtil de har fået farve og er blevet møre. Rør rundt undervejs.

persillehvidløgoregano
10 min.
Rør chimichurrien

Hak persillen fint og overfør til en stor skål. Tilsæt revet hvidløg, oreganoen og 1/2 spsk. eddike og olivenolie pr. person.

Rør det rundt og smag til med salt og peber.

mørbrad af frilandsgris
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Skær kødet i ca. 3 cm tykkelse og steg i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på begge sider. Krydr med salt og peber.

agurkcrunchita salat
20 min.
Rør salaten

Pil bladene fra stokken på salaten og skær agurken i tynde skiver. Overfør til skålen med chimichurri og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kødet med gulerødderne og salaten til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Crunchita-salat er en super sprød og crisp krydsning af Romaine- og icebergsalat.