Næringsfordeling pr. person
Energi: 527 kcal
Fedt: 24g
Kulhydrat: 55g
Protein: 17g
Kostfibre: 10,4g
Sæt ovnen til 225 °C.
Skrub kartoflerne og skyl auberginen. Vend kartoflerne i 1 spsk. olie pr. person og krydr godt med salt. Halver auberginen på langs og rids ned i kødet med en skarp kniv, uden at skære igennem skindet og krydr med salt og olie.
Spred auberginen og kartoflerne godt ud på en bageplade dækket med bagepapir og bag dem i ca. 20 min, til de har en mørk overflade og en blød midte.
Skyl æblet og skær det i tern. Dræn kapers for lagen og hak dem groft. Varm yoghurt op i en kasserolle over helt lav varme under omrøring, så den ikke skiller. Tilsæt æble og kapers og smag til med salt.
Klip hul i posen med kødet. Hæld væden fra og tag kødet ud af posen og pil det fra hinanden i trævler ligesom pulled pork. Krydr det med krydderiblandingen og varm en pande op ved fuld styrke. Hæld 1 tsk. olie pr. person i panden og steg kødet i 1 min på hver side.
Server de bagte grøntsager med kødet og en god skefuld yoghurt.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()