0

Grillet spidskål med peanuts, agurk og rødløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim spidskålen og skær det i kvarte på langs, så stokken holder sammen på bladene. Flæk agurkerne på langs, skrab kernerne væk og snit kødet i fine små tern. Pil løget og hak det fint.

Blend presset hvidløg, peanutbutter, chilisauce og soja sammen i en foodprocessor og tilsæt vand til konsistensen er blød og cremet. Smag til med citronsaft, soja og peber.

Pensl de kvarte spidskål på alle sider med lidt olie og grill dem over kul eller på grillpanden i 3-5 min. på hver side til de har taget lidt farve, men stadig er sprøde. Læg dem på 4 tallerkener og krydr let med salt og peber.

Fordel peanutbutterdressingen henover og drys med agurketern, hakkede rødløg og peanuts og gerne et godt drys frisk koriander. Server som tilbehør til stegt kylling, en grillet hakkebøf eller et stykke langtidsbraiseret nakkekam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?