0

Grillet squash med pocheret æg, cherrytomat og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær squashen i ½ tykke skiver på tværs, pensl med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill dem ved middelhøj varme på en grillpande til de er møre. Fyld en gryde halvt med vand og varm det op til lige under kogepunktet. Kom eddiken ved og pisk vandet rundt langs kanten med et piskeris, så der dannes en "tornado" i midten. Slå et æg ud lige i midten af tornadoen og lad det pochere 2-3 min. til hviden er fast, men blommen stadig helt blød. Gentag med de resterende æg... Skær tomaterne i små tern, hak hvidløget fint og bland begge dele sammen - gerne med hakket basilikum - og tilsæt lidt olie, salt og peber. Læg squashskiverne på 4 forretstallerkner, fordel tomatblandingen derpå og læg et æg på hver. Snit forårsløget fint, drys den over og pynt med lidt salt og friskkværnet peber. Server fx til frokost eller som forret på smørristet toast.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?