0

Grillet squash med ristet peberfrugtsalsa

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver peberfrugterne, fjern stok og frø og gnid skallen med lidt olie. Grill peberfrugterne til skallen bobler og bliver sort, dæk dem til med film i 10 min. og træk skindet af. Hak kødet groft og rør det med presset hvidløg, eddike, 2 spsk. olivenolie, salt, peber og evt. grofthakket basilikum. Lad det trække 30 min. på køkkenbordet og smag til igen. Skær squashene i 1 cm tykke skiver på langs, pensl dem med en smule olie på begge sider og krydr med salt og peber.

Grill dem møre over mellem varme til de er gyldne og møre, 5-6 min. på hver side.

Anret dem på et fladt fad, fordel salsaen over og server som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften