0

Grillet squash på bataviasalat med ristet peberfrugtsalsa (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver peberfrugten, fjern stok og frø og gnid skallen med lidt olie. Grill dem under ovngrillen til skallen bobler og bliver sort, dæk dem til med film i 10 min. og træk skindet af. Skær peberfrugtkødet og tomaterne i små tern og rør dem med presset hvidløg, eddike, 2 spsk. olivenolie, salt, peber og evt. grofthakket basilikum. Lad det trække 30 min. på køkkenbordet og smag til igen. Skær squashene i ½ cm tykke skiver, pensl dem med en smule olie på begge sider og krydr med salt og peber. Grill dem møre over mellem varme til de er gyldne og møre, 5-6 min. på hver side. Pluk imens den skyllede salat i mundrette bidder og bred den ud på et fladt fad. Anret squashskiverne ovenpå, fordel salsaen over og drys med oliven. Server straks som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften