0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at lave en dej, da den skal hvile 1 time.

Dej

1 stk æg

125 g hvedemel

vand

salt og peber

Pist ægget let, og bland det med hvedemel. Tilsæt vand så dejen bliver lidt flydende. Tilsæt lidt salt og peber. Sæt dejen i køleskabet og lad den hvile 1 time.

Tomater

Del tomaterne på langs og fjern kerner, kom lidt hakkede basilikumblade samt salt og peber i hver halve tomat, og dyp dem i dejen (der har hvilet) og steg dem i lidt vegetabilsk olie i en tykbundet gryde. Læg dem i et fad, og sæt dem i en ovn, opvarmet til 120 grader, mens du laver salat og tun færdigt

Salat

Skyl salaten grundigt, og riv den i pæne stykker. Åbn skaldyrsblandingen og si væden fra i en si. Bland skaldyrene i salaten, og stil den et koldt sted.

Tun steaks

Krydr dem let med salt og peber.

Ved grillen

Tænd grillen og anret den til direkte.

Læg tunstykkerne på og grill dem ca. 4 minutter på hver side. De slipper risten, når de er ved at være klar. Tunen må gerne være rosa i midten.

Ved bordet

Server tunen med salaten og tomaterne, smelt lidt hvidløgssmør og kom det på tunen som en sauce.

Velbekomme

-Meyer

Kommentarer og forslag til opskriften