Start med at lave en dej, da den skal hvile 1 time.
Dej
1 stk æg
125 g hvedemel
vand
salt og peber
Pist ægget let, og bland det med hvedemel. Tilsæt vand så dejen bliver lidt flydende. Tilsæt lidt salt og peber. Sæt dejen i køleskabet og lad den hvile 1 time.
Tomater
Del tomaterne på langs og fjern kerner, kom lidt hakkede basilikumblade samt salt og peber i hver halve tomat, og dyp dem i dejen (der har hvilet) og steg dem i lidt vegetabilsk olie i en tykbundet gryde. Læg dem i et fad, og sæt dem i en ovn, opvarmet til 120 grader, mens du laver salat og tun færdigt
Salat
Skyl salaten grundigt, og riv den i pæne stykker. Åbn skaldyrsblandingen og si væden fra i en si. Bland skaldyrene i salaten, og stil den et koldt sted.
Tun steaks
Krydr dem let med salt og peber.
Ved grillen
Tænd grillen og anret den til direkte.
Læg tunstykkerne på og grill dem ca. 4 minutter på hver side. De slipper risten, når de er ved at være klar. Tunen må gerne være rosa i midten.
Ved bordet
Server tunen med salaten og tomaterne, smelt lidt hvidløgssmør og kom det på tunen som en sauce.
Velbekomme
-Meyer
Kommentarer og forslag til opskriften