0
Grillpølser med Fennikel/æble salat og bagte kartofler med rødløg

Grillpølser med Fennikel/æble salat og bagte kartofler med rødløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødløgbagekartoflerolivenolie, ekstra jomfrusalt
1 min.
Kartofler og løg

Forvarm ovnen til 200 grader. Pil løget og skyl kartoflerne grundigt. Skær løg i 1/8 dele og kartoflerne i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bages i ca. 25 min., indtil de har fået godt med farve og er bløde ind til midten.

solsikkekerner
10 min.
Solsikkekernerne

Solsikkekernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

appelsineddikesennepsort peberfennikel med toprødt æble
15 min.
Salaten

Halvér appelsinen og pres appelsinsaften ned i en skål, tilsæt 1/2 spsk. eddike og olivenolie pr. person, og bland med sennep, indtil det bliver lidt tykt. Krydres med salt og peber.

Skyl fenniklen og æblet grundigt, afdryp for vand, skær i tynde skiver, og vend rundt i dressingen lige før servering.

fennikelpølse fra Bodebjerg charcuterie
25 min.
Pølserne

Bag pølserne på en bradepande dækket med bagepapir i ca. 5 min.

30 min.
Anretning

Servér de bagte kartofler og løg med de lune pølser sammen med salaten, som toppes med de ristede solsikkekerner.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
587 kcal
Fedt:
25,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,2 g
Kulhydrat:
55,5 g
heraf sukkerarter:
28,8 g
Kostfibre:
11,3 g
Protein:
28,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?