0

Grillpølser med kartoffelsalat med agurk og cantaloupemelon

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflercreme fraiche 18%forårsløgbredbladet persille
1 min.
Kartoffelsalat

Kog kartoflerne møre i godt saltet vand under låg, og afdryp dem grundigt. Lad kartoflerne køle lidt af.

Rør creme fraiche med salt, peber og en smule dijonsennep, hvis du har det.

Snit forårsløgene, og hak persillen fint, og rør begge dele i dressingen.

Vend de afkølede kartofler, der er skiveskåret, med dressingen, og smag til med salt og peber samt en smule sukker.

Batavia salatcantaloupemelon
15 min.
Salat med melon

Pluk salaten i mundrette stykker.

Flæk melonen, og skrab kernerne ud med en ske. Skær melonkødet fri fra skrællen, og skær det i tern.

Anret salat og melontern på et fad. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og eddike lige inden servering.

grillpølser
20 min.
Pølser

Tænd airfryeren på 200 grader, og steg pølserne i ca. 8-10 min., til de er gyldne, gennemstegte og sprøde. Vend et par gange undervejs. 

30 min.
Anretning

Som vist. Server evt. ketchup og sennep til pølserne.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?