Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog kartoflerne møre i godt saltet vand under låg, og afdryp dem grundigt. Lad kartoflerne køle lidt af.
Rør creme fraiche med salt, peber og en smule dijonsennep, hvis du har det.
Snit forårsløgene, og hak persillen fint, og rør begge dele i dressingen.
Vend de afkølede kartofler, der er skiveskåret, med dressingen, og smag til med salt og peber samt en smule sukker.
Pluk salaten i mundrette stykker.
Flæk melonen, og skrab kernerne ud med en ske. Skær melonkødet fri fra skrællen, og skær det i tern.
Anret salat og melontern på et fad. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og eddike lige inden servering.
Tænd airfryeren på 200 grader, og steg pølserne i ca. 8-10 min., til de er gyldne, gennemstegte og sprøde. Vend et par gange undervejs.
Som vist. Server evt. ketchup og sennep til pølserne.
Kundekommentarer ()